Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Intersport nieuwe KNVB vrouwenvoetbal partner

Intersport is de komende jaren partner van de KNVB om een bijdrage te leveren aan de groei van het vrouwenvoetbal. Deze nieuwe samenwerking is maandag ondertekend en loopt tot en met het WK in 2019.

In bijzijn van de selectie van het Nederlands vrouwenteam werd het partnerschap tussen Intersport en de KNVB bekrachtigd. De Leeuwinnen reizen maandag af naar de Verenigde Staten waar aanstaande zondag in Atlanta een vriendschappelijke wedstrijd tegen wereldkampioen USA op het programma staat.

Intersport is de eerste partner van het vrouwenvoetbal in Nederland. Jan Willem Juffer, directeur Intersport: “Samen met de KNVB willen wij vrouwenvoetbal in Nederland meer naar de mensen brengen. Het vrouwenvoetbal spreekt ons aan en we streven ernaar om de snelste groeiende sport van Nederland een verdere impuls te geven.”

De KNVB is blij met deze samenwerking. Minke Booij, manager vrouwenvoetbal: “Steeds meer meiden kiezen voor voetbal. De sport stijgt in populariteit.

De Leeuwinnen zijn ook al onderdeel van het voetbalspel FIFA 2017 en het EK volgend jaar in eigen land is natuurlijk het mooiste podium om de aandacht nog verder te vergroten. De steun van Intersport past bij de ontwikkeling die het vrouwenvoetbal doormaakt, zowel in de top als in de breedte.”

Maandagmiddag delen de OranjeLeeuwinnen voor hun vertrek naar de VS ballen uit aan jonge voetballiefhebbers op Schiphol.

Het bericht Intersport nieuwe KNVB vrouwenvoetbal partner verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.