Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Mandy van de Heiden doet het weer voor SSS

mandy-sssTwee speelsters in de zaterdag hoofdklasse gaan met drie doelpunten aan de leiding. Carolien Vegter van VV Heerenveen en Maaike Stam van Oranje Nassau. Twee speelsters wisten zaterdag twee keer te scoren, Monique Plaggendorp van Be Quick’28 en Mandy van de Heiden (foto) die voor SSS uitkomt.

Meerdere speelsters die op de eerste speeldag het net vonden deden dat nu op de tweede speeldag weer zoals Vanity Barendse, Melanie Hooghiemstra, Shirley Nederpel, Marijke van den Berg, en Tiffany Brug. Bekijk hier de lijst van de zaterdag hoofdklasse.

Het bericht Mandy van de Heiden doet het weer voor SSS verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *