Nijnsel bovenaan in 2e klasse G, debutant Orion stunt

orion-leuk

Nijnsel/TVE Reclame is de verrassende koploper in de tweede klasse G met 6 punten. HVCH en Rood Wit’62, twee debutanten, volgen met 4 punten. Drie clubs zijn ook nog ongeslagen met 2 punten, ze speelden alleen maar gelijk, zie hier. FC Eindhoven VR 2 sluit de ranglijst met nog geen punten, maar dat komt nog wel.

In de tweede klasse H hebben we twee koplopers met 6 punten. Debutant SV Orion en FC Trias (kwam al eerder uit in de tweede klassen) hebben de start niet gemist. SDOUC – DVC’26 werd 1-3, beide clubs waren vorig seizoen nog actief in de eerste klassen. DAW ook, maar ze verloren voor de tweede keer op rij. FC Gelre VR 2 en Teisterbanders kwamen voor het eerst in actie, beide wonnen zodat je deze stand nu krijgt.

 

Het bericht Nijnsel bovenaan in 2e klasse G, debutant Orion stunt verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!