Sterke start voor De Blokkers

blokkers

In de tweede klasse E gaat De Blokkers met 6 punten alleen aan de leiding. Een prima begin voor de club dat het vorig seizoen zo moeilijk had. VV Winkel volgt met 4 punten, Fortuna Wormerveer VR 2 won met 6-1 van SJC in hun eerste wedstrijd van het seizoen. Buitenveldert VR 3 was compleet, dat was te merken ook, 8-0 winst op FC Medemblik. Kadoelen pakte uit met een 5-0 zege op het puntloze VV De Meern, klik hier voor de stand.

In de tweede klasse F heeft geen enkele club na twee speeldagen het maximum van 6 punten, vijf clubs staan op 4 punten, zie hier. Antibarbari en Viola kwamen voor het eerst in actie, beide wonnen. De twee debutanten hielden elkaar op 1-1, we hebben het over VV Gilze en DUNO. Onderaan met nog geen punten staan twee clubs, zie hier de stand.

Het bericht Sterke start voor De Blokkers verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!