Zweedse titel wellicht niet naar Rosengard

slegersDe Zweedse media laat weten dat Renée Slegers een hersenschudding heeft opgelopen, gisteren was ze ook niet van de party voor haar club FC Lindkoping dat wel met 2-0 won van Kristianstad. Rosengard kwam niet verder dan 0-0 tegen Vittsjo. Opnieuw stond Loes Geurts niet onder de lat bij Rosengard dat nu 1 punt achterstaat op FC Lindkoping, maar wel met een wedstrijd meer te hebben gespeeld. FC Lindkoping kan het op 9 oktober beslissen een een rechtstreeks duel tegen elkaar.

Het bericht Zweedse titel wellicht niet naar Rosengard verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!