Elf speelsters aan kop in de 1e klasse A

dulkNa twee speelronden gaan liefst elf speelsters aan de leiding met twee doelpunten. Ilja Grammer (Wartburgia VR 2), Kim Hendriks van Barendrecht VR 2, en Griffith Vaissaire (Smerdiek) waren zaterdag goed voor twee doelpunten. Alle clubs wisten te scoren, 45 namen staan in de lijst. Ook het eerste doelpunt van Cynthia Beekhuis van Klarenbeek, afgelopen seizoen goed voor 28 doelpunten. Drie speelsters van Berkel staan op twee doelpunten, waaronder Melanie den Dulk (foto), zie hier de stand.

Het bericht Elf speelsters aan kop in de 1e klasse A verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!