Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Onder 17 komt 2 dagen bijeen voor trainingsstage

logo knvb goedHet Nederlands elftal voor speelsters onder 17 jaar belegt op 19 en 20 september een tweedaagse trainingsstage op de KNVB Campus in Zeist.

Het trainingskamp wordt afgesloten met een besloten trainingswedstrijd tegen de Verenigde Staten Onder 16.

KNVB-coach Marleen Wissink heeft 21 speelsters uitgenodigd voor deze stage, dat zijn:

Amy Banarsie (Jong PEC Zwolle), Jill Bayings (CTO Eindhoven Talent Team), Willienne ter Beek (CTO Amsterdam Talent Team), Kerstin Casparij (sc Heerenveen), Licia Darnoud (FC Twente), Daphne van Domselaar (Jong Telstar), Lisa Doorn (CTO Amsterdam Talent Team), Kelsey Geraedts (Borussia Mönchengladbach), Romée Leuchter (CTO Eindhoven Talent Team), Janou Levels (CTO Eindhoven Talent Team), Lois Niënhuis (Longa’30), Marisa Olislagers (CTO Amsterdam Talent Team), Noa Pawirodimedjo (sc Heerenveen), Aukje van Seijst (CTO Amsterdam Talent Team), Joëlle Smits (CTO Eindhoven Talent Team), Romy Speelman (Jong ADO Den Haag), Anna Ursem (Telstar), Lotte van Veldhoven (CTO Eindhoven Talent Team), Leonie Vliek (Jong PEC Zwolle), Kirsten van de Westeringh (CTO Amsterdam Talent Team) en Lynn Wilms (CTO Eindhoven Talent Team).

Het bericht Onder 17 komt 2 dagen bijeen voor trainingsstage verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *