Shanice van de Sanden bij Hart van Nederland

Inmiddels zijn we bijna alle hoop verloren in de mannen van het Nederlands Elftal, maar gelukkig zijn daar nog altijd de Oranje Leeuwinnen. Met het EK in eigen land in 2017 in aantocht gaan ze oefenen in en tegen de wereldkampioen Verenigde Staten. Maandagochtend trainen ze nog een keer voordat ze ‘s middags het vliegtuig pakken. Hun ster is sowieso rijzende, want voor het eerst in de geschiedenis zal in de nieuwe uitgave van het immens populaire voetbalspel FIFA de Nederlandse voetbalvrouwen opgenomen worden. Wie krijgt de beste eigenschappen toebedeeld..?

Het bericht Shanice van de Sanden bij Hart van Nederland verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!