Jessica Ploeg schiet Politievrouwen naar winst

ploegglogo rvvh goedRVVH trad gisterenavond  aan tegen het Nederlands Politie Elftal.

Het elftal van RVVH was samengesteld met een half dozijn eerste elftal speelsters, aangevuld met reserves en speelsters van VR 2. In een van RVVH zijde zeer matige wedstrijd waren de vrouwen niet bij machte om tot scoren te komen. Dat lukten de Politie vrouwen wel waardoor ze verdiend met 0-1 wonnen. Over het algemeen waren de Politievrouwen net een stapje eerder bij de bal en waren wat gevaarlijker en hier bleek uit dat je een wedstrijd op inzet kunt winnen. Het was in de 21e minuut toen Jessica Ploeg foto) door de  Ridderkerkse achterhoede slalomde en keepster Beau Suurland kansloos liet.

Het bericht Jessica Ploeg schiet Politievrouwen naar winst verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!