Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Jill Verhoeven scoort altijd en overal

jill-verhoevenlois-van-vugtSlechts 13 doelpunten in de eerste klasse D, vijf clubs vonden niet het net. Jill Verhoeven (foto) deed wat ze altijd doet, namelijk scoren. Zondag weer twee erbij, zij gaat naar drie doelpunten. Sharon Zager van Amstenrade scoorde op de eerste speeldag, zondag weer en ook Lois van Vugt (rechts) is nieuw in de lijst en dat deed ook Laura Wanders van FC Gelre, zij staat samen met Jill Verhoeven bovenaan in d lijst. Loïs van Vugt (rechts) is nieuw in de lijst, zij speelt voor Amstenrade en Mieke Godrie en Lotte Godrie deden het voor VV Schijf, zij staan ook in de lijst waar nu na twee speelronden 26 speelsters in staan, zie hier.

Het bericht Jill Verhoeven scoort altijd en overal verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *