Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Koploper Vitesse’63 naar Groningen

duel-be-quick-dokkum-onVitesse’63 is de trotse koploper in de eerste klasse B met 6 punten uit twee wedstrijden, het kan niet op in Koekanje. Nu wacht de zware uitwedstrijd tegen Oranje Nassau VR 2. Vier clubs staan op 4 punten, de topper is dan ook ASC’62 – Be Quick’28 VR 2. Daar is ook de loting voor de KNVB beker, we proberen de loting mee te krijgen. Be Quick Dokkum thuis tegen Heerenveense Boys staat op het programma, weer een mooie Friese derby. Twee debutanten treffen elkaar, St Annaparochie thuis tegen Hollandscheveld. Het programma:

12:30 Oranje nassau VR 2 – Vitesse’63

14:30 The Knickerbockers – SC Stiens

15:00 Annaparochie – Hollandscheveld

15;00 Be Quick Dokkum – Heerenveense Boys

15:00 ONS Sneek – VV De Weide

15:00 ASC’62 – Be Quick’28 VR 2

Het bericht Koploper Vitesse’63 naar Groningen verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *