Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Duchâtelet komt met mooi idee voor het vrouwenvoetbal

rolandRoland Duchâtelet is al jaren een aanhanger van het Belgische vrouwenvoetbal. Dat deed hij bij STVV en Standard. De sterke man van STVV heeft een zeer goed idee om het vrouwenvoetbal leefbaarder te maken.

Hij ziet mogelijkheden om vrouwen langer in Nederland en België te houden. Nu worden veel vrouwen weggeplukt door buitenlandse clubs en ziet ze liever behouden voor beide landen. Hij kwam op het idee om de vrouwen voor de mannenwedstrijd te organiseren.

Zo behoud je langer de interesse in het vrouwenvoetbal en zijn mensen die al in het stadion zitten verwend met 2 wedstrijden. Wellicht kan het zijn dat wedstrijden bij de vrouwen nog spannender zijn dan bij de mannen. Hij eindigt ook zijn voorstel met “Dat is toch een verhaal met alleen winnaars?”

Het bericht Duchâtelet komt met mooi idee voor het vrouwenvoetbal verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.