Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Kaarverkoop FC Twente – Sparta Praag begonnen

kaartverkoop-begonnen

Vanaf gisteren kunnen er kaarten gekocht worden voor het thuisduel van FC Twente in de UEFA Women’s Champions League tegen Sparta Praag. De wedstrijd wordt om 19.00 uur gespeeld in De Grolsch Veste. Al vanaf €3,50 kun je er bij zijn.

Wordt het Champions League avontuur net zo mooi als vorig jaar? Toen werd in de Round of 32 de kampioen van Duitsland, het grote FC Bayern München uitgeschakeld. Een ronde verder was onder toeziend oog van ruim 15.000 toeschouwers bij het thuisduel was FC Barcerlona te sterk. Support FC Twente Vrouwen ook in het nieuwe Europese avontuur!

FC Twente – Sparta Praag

Early birds krijgen korting. Tot en met zondag 25 september kun je de wedstrijd bezoeken voor €5,- per persoon. Voor groepen vanaf 10 personen is er het speciale tarief van €3,50 per ticket. Vanaf 26 september ben je er bij voor €7,50. Het groepstarief is dan €5,- per ticket. Tickets kunnen online gekocht worden via kaartverkoop.fctwente.nl en aan de kassa in de Fanstore. Let op! De groepskorting wordt automatisch verrekend bij een bestelling van 10 kaarten of meer.

Het bericht Kaarverkoop FC Twente – Sparta Praag begonnen verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *