Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Myrthe Moorrees ambassadeur FC Robinstijn

myrthe-moorrees-via-kimPSV zet zich buiten het veld in voor diverse maatschappelijke projecten van de club. Zo heeft het vrouwenteam dit seizoen de samenwerking met stichting FC Robinstijn verlengd. Tijdens de eerste thuiswedstrijd was hier speciale aandacht voor!

Ambassadeur Moorrees 
Stichting FC Robinstijn laat voetbalgerelateerde wensen uitkomen voor kinderen in de leeftijd van 5 tot en met 18 jaar. De stichting heeft PSV als samenwerkingsclub en sinds vorig seizoen wordt dit gecombineerd met het vrouwenteam. Speelster Myrthe Moorrees is daarbij op eigen initiatief ambassadeur van FC Robinstijn en zet zich in bij de uitvoering van voetbalwensen.

Dit seizoen zal weer iedere thuiswedstrijd van PSV Vrouwen een FAN of the Match in het zonnetje worden gezet. Wil jij meer weten over FC Robinstijn of een bijzondere fan aanmelden? Klik hier.

Het bericht Myrthe Moorrees ambassadeur FC Robinstijn verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *