Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Vrijdag begint Eredivisie zaalvoetbal

zaal-23Aankomende vrijdag, 16 september a.s., start het nieuwe seizoen voor de vrouwen in de zaal. De debutanten FC Gelre en Avanti/Keuning Advocaten ontmoeten ploegen die vorig jaar in de top mee speelden.

De Gelders vrouwen reizen naar Leek voor de wedstrijd tegen KTP Nieuw Roden, dat vorig jaar verraste. De ploeg van coach Jozua Johannis werd vorige week uit de beker geschoten met strafschoppen door Drachtster Boys.

Avanti/ Keuning Advocaten speelt in Drachten tegen Drachtster Boys. Het zal geen makkelijke opgave zijn voor de ploeg uit Stiens.

In de nieuwe Meent treedt Team Alkmaar/Sportstars, aan tegen Zuidoost United. Het Alkmaarse team, voorheen heette de vereniging Dansschool Biersteker, hoopt dit jaar veel ervaring op te doen. De Amsterdamse vrouwen willen dit jaar een serieuze stap maken richting play-offs.

In Apeldoorn staan de teams van Pro Futsal Club en G.S.V.F drs. Vijfje tegenover elkaar. Beide ploegen wisten vorige week hun bekerwedstrijd te winnen in Drachten tegen vrouwen 2 en 3 van Drachtster Boys.

De wedstrijd tussen vv Pernis en Reiger Boys/ Treffer Uitzendbureau is verschoven naar een andere datum. Hovocubo is vrij omdat de competitie uit 11 ploegen bestaat.

19.45 uur Mheenpark (Apeldoorn)         Pro Futsal Club – G.S.V.F. drs. Vijfje

20.40 uur De Meent (Alkmaar)              Team Alkmaar/Sportstars – Zuidoost United

21.15 uur Sportcentrum (Leek)              KTP Nieuw Roden –  FC Gelre

21.15 uur Snij Noordhal (Drachten)        Drachtster Boys – Avanti/Keuning Advocaten

Het bericht Vrijdag begint Eredivisie zaalvoetbal verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *