Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

FC Twente opnieuw genomineerd voor Sportploeg van het jaar

fc-twente-01De FC Twente vrouwen zijn de laatste jaren zeer succesvol en slepen prijs na prijs binnen. Bovendien is de Enschedese ploeg actief in de Champions League, en ook op dat niveau zijn de Tukkers allesbehalve kansloos. Er kan daarom wel gesteld worden dat de ploeg uit Enschede het vrouwenvoetbal in Twente op de kaart heeft gezet.

De jaarlijkse Sportverkiezing van Enschede komt er weer aan en de FC Twente vrouwen zijn genomineerd voor Sportploeg van het jaar. Het is niet de eerste keer dat de vrouwen genomineerd zijn, vorig jaar bijvoorbeeld kwamen de Tukkers als winnaar uit de bus. Gisteren werden de genomineerden voor 2016 bekend gemaakt.

Ook dit jaar weer is de ploeg van Tommy Stroot genomineerd voor de prestigieuze titel: ‘Sportploeg van het jaar’, weet de TC Tubantia te melden. De FC Twente vrouwen moeten het gaan opnemen tegen de judoploeg van Stichting Judosport Oost. Via deze link kan er gestemd worden. De stemmen via de website tellen voor vijftig procent mee. De andere helft van de stemmen wordt gegeven door een vakjury. Op 30 september zal de uitslag bekend worden gemaakt.

Het bericht FC Twente opnieuw genomineerd voor Sportploeg van het jaar verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *