Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Wakker blijven voor een mooie wedstrijd

De vriendschappelijke wedstrijd van de Leeuwinnen tegen wereldkampioen VS wordt live uitgezonden op FOX Sports. Het duel in het Georgia Dome in Atlanta wordt in de nacht van zondag op maandag gespeeld en begint om 1.30 uur.

Ook zal de wedstrijd maandagochtend om 7.30 uur integraal herhaald worden op het ‘open’ kanaal van FOX. Ook op FOX Sports zal de wedstrijd herhaald worden; maandagavond om 20.00 uur. De samenvatting van de wedstrijd zal maandagochtend ook op de website van de KNVB te zien zijn.

Het bericht Wakker blijven voor een mooie wedstrijd verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *