Wakker blijven voor een mooie wedstrijd

De vriendschappelijke wedstrijd van de Leeuwinnen tegen wereldkampioen VS wordt live uitgezonden op FOX Sports. Het duel in het Georgia Dome in Atlanta wordt in de nacht van zondag op maandag gespeeld en begint om 1.30 uur.

Ook zal de wedstrijd maandagochtend om 7.30 uur integraal herhaald worden op het ‘open’ kanaal van FOX. Ook op FOX Sports zal de wedstrijd herhaald worden; maandagavond om 20.00 uur. De samenvatting van de wedstrijd zal maandagochtend ook op de website van de KNVB te zien zijn.

Het bericht Wakker blijven voor een mooie wedstrijd verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!