Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Nabeschouwing Eredivisie zaalvoetbal

trolDe vele toeschouwers  in Leek zagen een boeiende wedstrijd tussen Nieuw Roden en FC Gelre. In de eerste helft kregen beide ploegen kansen.

Na de rust stond keepster Jantien van der Zijden vaak op de goede plek. De thuisclub slaagde er niet in om te scoren. Drie minuten voor tijd scoorden de bezoekers de 0-1.De thuisploeg wist in de spannende slotminuten  het net niet te vinden en zo nam de debutant de punten mee naar huis.

In Alkmaar kreeg  Team Alkmaar/Sportstars bezoek van het Amsterdamse Zuidoost United. De thuisploeg werkte hard. Ook toonde keepster Pien van Kampen haar kwaliteiten. De Amsterdamse vrouwen hadden moeite om een gaatje te vinden in de door Marit Kunst geleide verdediging. Het was de topscoorder van de eredivisie, Michelle Playfair,die zowel voor als na de rust scoorde. Coach Calvin Timmers was tevreden over het spel van zijn team.

Drachtster Boys speelde thuis tegen nieuwkomer Avanti/ Keuning Advocaten. In de beginfase kregen beide teams kansen. Na 10 minuten maakte Jessie Prijs 1 – 0.

Daarna scoort Bernou Hylkema de  2 – 0. Sanne Bijlstra tekende  voor de wissel voor 3 -0 . Na de rust waren het Esther van Toledo (2) en Jessie Prijs, die de eindstand 6-0 op het scorebord zetten.

De Apeldoornse vrouwen van Pro Futsal Club kregen drs. Vijfje op bezoek. Het werd een spannende wedstrijd die eindigde in een 1 – 3 stand voor de studentes uit Groningen.

Uitslagen 16 september 2016

 Pro Futsal Club – G.S.V.F. drs. Vijfje                            1 – 3

Team Alkmaar/Sportstars – Zuidoost United                  0 – 2

KTP Nieuw Roden –  FC Gelre                                      0 – 1

Drachtster Boys – Avanti/Keuning Advocaten                6 – 0

Het bericht Nabeschouwing Eredivisie zaalvoetbal verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *