Berkum blijft winnen, VIOD VR 2 wint ruim

logo-berkumIn de tweede klasse C won Berkum voor de derde keer op rij, Nieuwleusen werd met 5-0 verslagen. Ongeslagen zijn nog HZVV, Genemuiden en OZC. De club uit Ommen won met 6-3 van SVZW dat geen geen punten heeft. Klarenbeek VR 2 won voor het eerst, AZSV won voor de tweede keer op rij en heeft nu 6 punten, bekijk hier de stand.

viod-logoIn de tweede klasse D gaan ACV en VV Winsum met 9 punten uit drie wedstrijden aan de leiding. VV Winsum klopte Drenthina met 1-0 in een vroege topper. VIOD VR 2 won de uitwedstrijd tegen Achilles 1894 ruim met 1-5 en is nog ongeslagen net als Groen Geel.

Zie hier de stand na drie wedstrijdronden.

Het bericht Berkum blijft winnen, VIOD VR 2 wint ruim verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
Berkum blijft winnen, VIOD VR 2 wint ruim

logo-berkumIn de tweede klasse C won Berkum voor de derde keer op rij, Nieuwleusen werd met 5-0 verslagen. Ongeslagen zijn nog HZVV, Genemuiden en OZC. De club uit Ommen won met 6-3 van SVZW dat geen geen punten heeft. Klarenbeek VR 2 won voor het eerst, AZSV won voor de tweede keer op rij en heeft nu 6 punten, bekijk hier de stand.

viod-logoIn de tweede klasse D gaan ACV en VV Winsum met 9 punten uit drie wedstrijden aan de leiding. VV Winsum klopte Drenthina met 1-0 in een vroege topper. VIOD VR 2 won de uitwedstrijd tegen Achilles 1894 ruim met 1-5 en is nog ongeslagen net als Groen Geel.

Zie hier de stand na drie wedstrijdronden.

Het bericht Berkum blijft winnen, VIOD VR 2 wint ruim verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!