Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Berkum blijft winnen, VIOD VR 2 wint ruim

logo-berkumIn de tweede klasse C won Berkum voor de derde keer op rij, Nieuwleusen werd met 5-0 verslagen. Ongeslagen zijn nog HZVV, Genemuiden en OZC. De club uit Ommen won met 6-3 van SVZW dat geen geen punten heeft. Klarenbeek VR 2 won voor het eerst, AZSV won voor de tweede keer op rij en heeft nu 6 punten, bekijk hier de stand.

viod-logoIn de tweede klasse D gaan ACV en VV Winsum met 9 punten uit drie wedstrijden aan de leiding. VV Winsum klopte Drenthina met 1-0 in een vroege topper. VIOD VR 2 won de uitwedstrijd tegen Achilles 1894 ruim met 1-5 en is nog ongeslagen net als Groen Geel.

Zie hier de stand na drie wedstrijdronden.

Het bericht Berkum blijft winnen, VIOD VR 2 wint ruim verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Berkum blijft winnen, VIOD VR 2 wint ruim

logo-berkumIn de tweede klasse C won Berkum voor de derde keer op rij, Nieuwleusen werd met 5-0 verslagen. Ongeslagen zijn nog HZVV, Genemuiden en OZC. De club uit Ommen won met 6-3 van SVZW dat geen geen punten heeft. Klarenbeek VR 2 won voor het eerst, AZSV won voor de tweede keer op rij en heeft nu 6 punten, bekijk hier de stand.

viod-logoIn de tweede klasse D gaan ACV en VV Winsum met 9 punten uit drie wedstrijden aan de leiding. VV Winsum klopte Drenthina met 1-0 in een vroege topper. VIOD VR 2 won de uitwedstrijd tegen Achilles 1894 ruim met 1-5 en is nog ongeslagen net als Groen Geel.

Zie hier de stand na drie wedstrijdronden.

Het bericht Berkum blijft winnen, VIOD VR 2 wint ruim verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *