Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Carolien Filippo schiet RKHVV naar overwinning

filippoHet was zaterdag de dag van DTS Ede, het komt bijna nooit voor dat een club de dubbele cijfers haalt. Drie keer Sylvia Smit en twee doelpunten van Gera op den Kelder, Danielle Vermeulen, Eveline Zech en Anouk Blankespoor.

Ook Carolien Filippo van RKHVV maakte er twee. Kim Zethof van Ter Leede gaat naar drie doelpunten, Anna Knol (Jong Telstar), Catja Suurmeijer van Wartburgia, en Chamba Rimon van Barendrecht gaan na hun gescoorde doelpunt van zaterdag naar twee treffers. Uiteraard veel nieuwe namen, je ziet ze hier terug.

Het bericht Carolien Filippo schiet RKHVV naar overwinning verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *