De Blokkers koploper, DUNO blijft verbazen

blokkers-leukDe Blokkers won opnieuw, 3-0 tegen SJC en al 9 punten voor De Blokkers. VV Winkel heeft dit seizoen ook een sterke groep, ze volgen op 2 punten van de koploper, zie hier. Kadoelen won met 2-1 van F.W VR 2 en ’t Goy kreeg een pak slag van Buitenveldert VR 2. Overbos klopte SV Hillegom met 1-2.

In de tweede klasse F hebben we drie koplopers met 7 punten, Floreant, HRC’14 en verassend DUNO. Viola heeft nog de 100 % score, VV Baardwijk is ook nog ongeslagen. Onderin de ranglijst zijn er nog drie clubs die geen punten hebben. Volgende week de topper tussen HRC’14 en DUNO. Bekijk hier de stand.

 

Het bericht De Blokkers koploper, DUNO blijft verbazen verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
De Blokkers koploper, DUNO blijft verbazen

blokkers-leukDe Blokkers won opnieuw, 3-0 tegen SJC en al 9 punten voor De Blokkers. VV Winkel heeft dit seizoen ook een sterke groep, ze volgen op 2 punten van de koploper, zie hier. Kadoelen won met 2-1 van F.W VR 2 en ’t Goy kreeg een pak slag van Buitenveldert VR 2. Overbos klopte SV Hillegom met 1-2.

In de tweede klasse F hebben we drie koplopers met 7 punten, Floreant, HRC’14 en verassend DUNO. Viola heeft nog de 100 % score, VV Baardwijk is ook nog ongeslagen. Onderin de ranglijst zijn er nog drie clubs die geen punten hebben. Volgende week de topper tussen HRC’14 en DUNO. Bekijk hier de stand.

 

Het bericht De Blokkers koploper, DUNO blijft verbazen verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!