Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

JVOZ onderuit in Roosendaal bij DVO’60

jvoz-19092916

Manon de Ruijsscher

Een, voor een deel van vak O althans, te rustige warming up werd een voorbode voor het begin van de wedstrijd. De gastheren zetten de meiden meteen onder druk en kwamen al snel op een voorsprong. Nadat de meiden hun eerste aanval opzetten, counterde DVO ’60 razendsnel naar de 1-0.

De meiden herstelden zich snel 1 minuut later was het na de eerste corner maakte een verdediger al bijna zelf de 1-1. Ook een goede aanval via Lieve van Vliet en Angela Versluis leverde geen doelpunt op omdat de bal op de keeper kwam en de rebound over ging. In de 10 e minuut kwam dan toch de gelijkmaker nadat Noa Slinger de bal rechtsvoor goed binnenhield kon Alessia Mieras de bal voorzetten en scoorde Winnie Li met het hoofd, 1-1.

Toch duurde het nog tot halverwege de eerste helft voordat de meiden echter beter in de wedstrijd kwamen en ook meer kansjes kregen tegen het felle DVO. Voor rust nog even een bang moment toen Chaima Benkaddour neer ging, maar na een korte behandeling kon ze gelukkig verder. Voor rust nog 1 halve kans voor de meiden: in de 16 werd Julia Biesen net genoeg uit balans gebracht om goed te kunnen schieten, maar de overtreding was te licht voor een penalty. Ruststand: 1-1

De meiden kwamen helaas niet goed uit de kleedkamer. DVO schoot meteen naast. Even later kwamen ze toch op voorsprong na een schot uit de tweede lijn (hands vooraf? Niet gezien door de verder uitstekend leidende scheidsrechter) waar keepster Anouk van de Klooster net niet voldoende haar hand achter kon krijgen, 2-1. De meiden leken even van slag en DVO profiteerde optimaal door even later de 3-1 binnen te schieten.

En in de 43 e minuut werd het uit een corner zelfs 4-1, nadat Anouk de bal niet onder controle kreeg. De meiden gingen niet bij de pakken neerzitten en nadat een schot van Winnie net naast ging was het in de 47 e minuut wel raak: Cheng Yan Li passte op Alessia, die via een verdediger scoorde. Daarna kreeg DVO nog enkele grote kansen, onder andere na balverlies bij de meiden voorin, waarbij de bal te lang werd vastgehouden, waarna ze razendsnel omschakelen. Maar ze slaagden er niet in de score uit te bouwen.

In de 60 e minuut viel Chaima na een tik van achteren, geblesseerd uit (achteraf bleek in het ziekenhuis: scheurtje in de achillespees) Aan de andere kant bracht de keeper redding op een schot van Julia en ging een schot van ‘local girl’ Laura Vierhout net over. Daarmee ging deze wedstrijd tegen een sportieve tegenstander verloren.

 

Het bericht JVOZ onderuit in Roosendaal bij DVO’60 verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

JVOZ onderuit in Roosendaal bij DVO’60

jvoz-19092916

Manon de Ruijsscher

Een, voor een deel van vak O althans, te rustige warming up werd een voorbode voor het begin van de wedstrijd. De gastheren zetten de meiden meteen onder druk en kwamen al snel op een voorsprong. Nadat de meiden hun eerste aanval opzetten, counterde DVO ’60 razendsnel naar de 1-0.

De meiden herstelden zich snel 1 minuut later was het na de eerste corner maakte een verdediger al bijna zelf de 1-1. Ook een goede aanval via Lieve van Vliet en Angela Versluis leverde geen doelpunt op omdat de bal op de keeper kwam en de rebound over ging. In de 10 e minuut kwam dan toch de gelijkmaker nadat Noa Slinger de bal rechtsvoor goed binnenhield kon Alessia Mieras de bal voorzetten en scoorde Winnie Li met het hoofd, 1-1.

Toch duurde het nog tot halverwege de eerste helft voordat de meiden echter beter in de wedstrijd kwamen en ook meer kansjes kregen tegen het felle DVO. Voor rust nog even een bang moment toen Chaima Benkaddour neer ging, maar na een korte behandeling kon ze gelukkig verder. Voor rust nog 1 halve kans voor de meiden: in de 16 werd Julia Biesen net genoeg uit balans gebracht om goed te kunnen schieten, maar de overtreding was te licht voor een penalty. Ruststand: 1-1

De meiden kwamen helaas niet goed uit de kleedkamer. DVO schoot meteen naast. Even later kwamen ze toch op voorsprong na een schot uit de tweede lijn (hands vooraf? Niet gezien door de verder uitstekend leidende scheidsrechter) waar keepster Anouk van de Klooster net niet voldoende haar hand achter kon krijgen, 2-1. De meiden leken even van slag en DVO profiteerde optimaal door even later de 3-1 binnen te schieten.

En in de 43 e minuut werd het uit een corner zelfs 4-1, nadat Anouk de bal niet onder controle kreeg. De meiden gingen niet bij de pakken neerzitten en nadat een schot van Winnie net naast ging was het in de 47 e minuut wel raak: Cheng Yan Li passte op Alessia, die via een verdediger scoorde. Daarna kreeg DVO nog enkele grote kansen, onder andere na balverlies bij de meiden voorin, waarbij de bal te lang werd vastgehouden, waarna ze razendsnel omschakelen. Maar ze slaagden er niet in de score uit te bouwen.

In de 60 e minuut viel Chaima na een tik van achteren, geblesseerd uit (achteraf bleek in het ziekenhuis: scheurtje in de achillespees) Aan de andere kant bracht de keeper redding op een schot van Julia en ging een schot van ‘local girl’ Laura Vierhout net over. Daarmee ging deze wedstrijd tegen een sportieve tegenstander verloren.

 

Het bericht JVOZ onderuit in Roosendaal bij DVO’60 verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *