Nijnsel aan kop, 2e klasse H telt vijf koplopers

nijnselNijnsel/TVE Reclame gaat in de tweede klasse G aan kop met 9 punten. Twee clubs die gepromoveerd zijn naar deze klasse volgen op 7 punten, dat zijn Rood Wit’62 en HVCH. Beerse Boys komt eraan, weer gewonnen. Debutant RKSV Nuenen Vr 2 is nog ongeslagen, 4-1 gisteren tegen Gemert is niet verkeerd. FC Eindhoven VR 2 heeft nog geen punten, SVC 2000 valt nog wat tegen, zie hier de stand.

De tweede klasse H staat nu al op zijn kop, liefst vijf koplopers met zes punten. Ondanks de 5-1 nederlaag van SV Orion blijft het op doelsaldo koploper. FC Trias, SDOUC, Varsseveld en DVC’26 zijn de andere clubs met 6 punten. Longa’30 en FC Gelre VR 2 hebben een wedstrijd minder gespeeld en staan er beide beter voor in het nog jonge seizoen. DAW valt tegen, nog geen punten, geldt ook voor Westervoort. Zie hier de stand.

Het bericht Nijnsel aan kop, 2e klasse H telt vijf koplopers verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
Nijnsel aan kop, 2e klasse H telt vijf koplopers

nijnselNijnsel/TVE Reclame gaat in de tweede klasse G aan kop met 9 punten. Twee clubs die gepromoveerd zijn naar deze klasse volgen op 7 punten, dat zijn Rood Wit’62 en HVCH. Beerse Boys komt eraan, weer gewonnen. Debutant RKSV Nuenen Vr 2 is nog ongeslagen, 4-1 gisteren tegen Gemert is niet verkeerd. FC Eindhoven VR 2 heeft nog geen punten, SVC 2000 valt nog wat tegen, zie hier de stand.

De tweede klasse H staat nu al op zijn kop, liefst vijf koplopers met zes punten. Ondanks de 5-1 nederlaag van SV Orion blijft het op doelsaldo koploper. FC Trias, SDOUC, Varsseveld en DVC’26 zijn de andere clubs met 6 punten. Longa’30 en FC Gelre VR 2 hebben een wedstrijd minder gespeeld en staan er beide beter voor in het nog jonge seizoen. DAW valt tegen, nog geen punten, geldt ook voor Westervoort. Zie hier de stand.

Het bericht Nijnsel aan kop, 2e klasse H telt vijf koplopers verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!