Saestum VR 2 wint streekderby, stunt RKAVV

logo-saestum-goedIn de zaterdag tweede klasse A won Saestum VR 2 de streekderby tegen Faja Lobi/KDS met 6-1 en gaat samen met Wartburgia VR 3 aan de leiding met 9 punten. Delta Sports’95 won opvallend met 3-0 van SC ‘t Gooi, SV De Meer en GJS hebben nog geen punten, zie hier.

In de tweede klasse B gaan Oostkapelle en verrassend RKAVV met 7 punten uit drie westrijden aan kop, RKAVV won knap met 0-1 van DSVP. Ook RVVH VR 2 is nog ongeslagen en dat geldt ook voor debutant Jodan Boys. Klik hier voor de stand.

Het bericht Saestum VR 2 wint streekderby, stunt RKAVV verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
Saestum VR 2 wint streekderby, stunt RKAVV

logo-saestum-goedIn de zaterdag tweede klasse A won Saestum VR 2 de streekderby tegen Faja Lobi/KDS met 6-1 en gaat samen met Wartburgia VR 3 aan de leiding met 9 punten. Delta Sports’95 won opvallend met 3-0 van SC ‘t Gooi, SV De Meer en GJS hebben nog geen punten, zie hier.

In de tweede klasse B gaan Oostkapelle en verrassend RKAVV met 7 punten uit drie westrijden aan kop, RKAVV won knap met 0-1 van DSVP. Ook RVVH VR 2 is nog ongeslagen en dat geldt ook voor debutant Jodan Boys. Klik hier voor de stand.

Het bericht Saestum VR 2 wint streekderby, stunt RKAVV verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!