Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Saestum VR 2 wint streekderby, stunt RKAVV

logo-saestum-goedIn de zaterdag tweede klasse A won Saestum VR 2 de streekderby tegen Faja Lobi/KDS met 6-1 en gaat samen met Wartburgia VR 3 aan de leiding met 9 punten. Delta Sports’95 won opvallend met 3-0 van SC ‘t Gooi, SV De Meer en GJS hebben nog geen punten, zie hier.

In de tweede klasse B gaan Oostkapelle en verrassend RKAVV met 7 punten uit drie westrijden aan kop, RKAVV won knap met 0-1 van DSVP. Ook RVVH VR 2 is nog ongeslagen en dat geldt ook voor debutant Jodan Boys. Klik hier voor de stand.

Het bericht Saestum VR 2 wint streekderby, stunt RKAVV verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Saestum VR 2 wint streekderby, stunt RKAVV

logo-saestum-goedIn de zaterdag tweede klasse A won Saestum VR 2 de streekderby tegen Faja Lobi/KDS met 6-1 en gaat samen met Wartburgia VR 3 aan de leiding met 9 punten. Delta Sports’95 won opvallend met 3-0 van SC ‘t Gooi, SV De Meer en GJS hebben nog geen punten, zie hier.

In de tweede klasse B gaan Oostkapelle en verrassend RKAVV met 7 punten uit drie westrijden aan kop, RKAVV won knap met 0-1 van DSVP. Ook RVVH VR 2 is nog ongeslagen en dat geldt ook voor debutant Jodan Boys. Klik hier voor de stand.

Het bericht Saestum VR 2 wint streekderby, stunt RKAVV verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.