Vanity Barendse doet het voor SteDoCo

vanity-barendseShirley Nederpel van RCL gaat aan de leiding met vijf doelpunten, zaterdag scoorde ze er drie. Vanity Barendse van SteDoCo scoorde twee keer, zij gaat naar vier doelpunten, geldt ook voor de wederom scorende Carolien Vegter van VV Heerenveen.

Femke Mulder was opnieuw belangrijk voor VIOD door het winnende doelpunt te scoren tegen Ter Leede VR 2, ze deed dat ook al eerder tegen IJzendijke. Bekijk hier de stand met de namen van de speelsters.

Het bericht Vanity Barendse doet het voor SteDoCo verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!