Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Aanstaande vrijdag de EK kick off in Doetinchem

De Kick off van dit voetbaljaar wordt georganiseerd in de Nationale Sportweek op vrijdag 23 september 2016.

Doetinchem is één de speelsteden tijdens dit toernooi. Op de Vijverberg zullen in de zomer 2017 vijf wedstrijden gespeeld worden, vier voorrondes en een kwartfinale. Om Doetinchem in de sfeer van het EK te laten komen worden het gehele schooljaar 2016-2017 activiteiten georganiseerd.

De EK Kick-off is voor jongens en meisjes vanaf 6 jaar uit de gemeente Doetinchem. Tijdens de kick off kunnen de kinderen op het Marktplein in de binnenstad van Doetinchem deelnemen aan verschillende voetbalactiviteiten. Van 14:15 – 16:45 uur kun je meedoen aan ondermeer de “Keepie Uppie” hooghoudwedstrijd, voetgolf, een pannakooi en meerdere clinic’s van een professionele voetballer of voetbalster! Schrijf je nu in voor één van de voetbalclinics. Wees er op tijd bij, want vol = vol!

Van 16 juli tot en met 6 augustus 2017 is Nederland gastland voor het EK vrouwenvoetbal.

Kijk hier verder voor meer informatie!

Het bericht Aanstaande vrijdag de EK kick off in Doetinchem verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *