Ester Weerdenburg belangrijk voor IJFC

ester-ijfcAaike Verschoor van Reiger Boys maakte zaterdag haar derde doelpunt van het seizoen en gaat alleen aan de leiding met drie doelpunten. Ester Weerdenburg (foto) van IJFC scoorde twee keer voor haar club tegen Rhoon, haar eerste doelpunten en ook de eerste overwinning voor IJFC.

In de lijst staan vijf speelsters van Reiger Boys en Odysseus’91. Speelsters die al geschoord hadden deden het zaterdag weer waaronder Roos van der Sluis, Lianne Verbeek, Tamara Colle, Lotte Bransen, en  Sterre van Riel, waar zij spelen zie je hier.

Het bericht Ester Weerdenburg belangrijk voor IJFC verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!