Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Landelijke klassen zaterdag: 13 clubs nog ongeslagen

lisanne-woezik

We sluiten het afgelopen weekend af, in de landelijke klassen zijn na drie wedstrijden nog 13 clubs ongeslagen. Dat zijn Ter Leede, DTS Ede, VIOD, RCL, Oranje Nassau, Reiger Boys, Klarenbeek, Smerdiek, Vitesse’63, Heerenveense Boys, ASC’62, SC Stiens en Be Quick’28 VR 2. Alle drie de wedstrijden die gewonnen werden zijn de clubs Ter Leede, VIOD, Reiger Boys en Vitesse’63. Vier clubs hebben nog geen punten. HTC, Ter Leede VR 2, Unicum en Be Quick Dokkum. Er vielen in de vier klassen 259 doelpunten. Alleen Reiger Boys heeft nog geen tegendoelpunten. DTS Ede scoorde de meeste doelpunten: 17, The Knickerbockers schoot al 14 keer raak.

Het bericht Landelijke klassen zaterdag: 13 clubs nog ongeslagen verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *