Siebine Burggraaff op dreef voor SC Stiens

siebine-stiens

Siebine Burggraaff (foto) van SC Stiens scoorde zaterdag drie keer voor haar club. Zij was goed bezig, speelsters die twee keer het doel vonden waren Frederique Versteeg en Maxime Jackson, beide van The Knickerbockers en Yvonne Dijkstra van ONS Sneek. Elleke Snippe maakte het eerste doelpunt voor Hollandscheveld, genoeg ook voor de eerste overwinning. Totaal 38 speelsters wisten al te scoren.  Al zes speelsters van Heerenveense Boys zien we terug in de lijst, die zie je hier.

Het bericht Siebine Burggraaff op dreef voor SC Stiens verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!