Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Zondag landelijk klassen: vier clubs met 100 % score

echt-beter

Nog acht clubs zijn in de landelijke klassen op de zondag nog ongeslagen. Fortuna Wormerveer, SC ’t Zand, FC Berghuizen, VV Rigtersbleek, VV Bavel, FC Gelre, OVV’67 en Amstenrade. Vier clubs hebben de eerste drie wedstrijden gewonnen: Fortuna Wormerveer, SC ’t Zand, FC Berghuizen en VV Bavel. Clubs die nog geen punten hebben zijn Prinses Irene, Victoria Boys, De Zweef, Velsen, Baronie en SSS’18.

Twee clubs vonden al 15 keer het doel, Fortuna Wormerveer en Witkampers. Slechts 1 doelpunt tegen voor SC ’t Zand en Amstenrade. In de eerste klasse D wonnen slechts drie clubs een uitwedstrijd. De thuisspelende clubs zijn oppermachtig na drie wedstrijdronden.

Het bericht Zondag landelijk klassen: vier clubs met 100 % score verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.