Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

1e klasse D: drie speelsters scoren twee keer

wiekeIn de eerste klasse D wisten elf van de twaalf clubs te scoren. Jill Verhoeven blijft bovenaan staan met nu vier doelpunten. Caroline Sniekers van VV Trekvogels, Wieke Wassink (foto) van FC Gelre en Ilse van der Heijden van VV Bavel maakte er twee.

Jackie Schmidt is de nieuwe aanwinst voor Amstenrade, de Duitse speelster scoorde haar eerste doelpunt. Ook de altijd scorende Brit Hermans (Baronie) en Suzanne de Kort van Trekvogels staan nu in de lijst die je hier kunt bekijken.

Het bericht 1e klasse D: drie speelsters scoren twee keer verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *