1e klasse D: drie speelsters scoren twee keer

wiekeIn de eerste klasse D wisten elf van de twaalf clubs te scoren. Jill Verhoeven blijft bovenaan staan met nu vier doelpunten. Caroline Sniekers van VV Trekvogels, Wieke Wassink (foto) van FC Gelre en Ilse van der Heijden van VV Bavel maakte er twee.

Jackie Schmidt is de nieuwe aanwinst voor Amstenrade, de Duitse speelster scoorde haar eerste doelpunt. Ook de altijd scorende Brit Hermans (Baronie) en Suzanne de Kort van Trekvogels staan nu in de lijst die je hier kunt bekijken.

Het bericht 1e klasse D: drie speelsters scoren twee keer verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!