Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

De voorbeschouwing van de 3e ronde Eredivisie veld

logo eredivisieVoor Achilles ’29 is dit al de 3e wedstrijd ooit in de Eredivisie. Na 2 wedstrijden en 3 punten ontvangt het aanstaande vrijdagavond op sportpark De Heikant kampioenkandidaat Ajax. Zij staan gedeeld 2e samen met ADO Den Haag. ADO Den Haag gaat richting Zwolle om uiteraard tegen PEC Zwolle op te nemen. De wedstrijd is in het MAC³PARK Stadion waarin ADO de laatste wedstrijd met 0-4 wist te winnen.

Dan door naar Eindhoven, om precies te zijn het sportcomplex De Herdgang waar PSV het tot nu toe tegenvallende FC Twente ontvangt. PSV doet het een stuk minder zelfs want na 2 verliespartijen deelt het de laatste plek met PEC Zwolle. PSV wist in de laatste 3 competitie wedstrijden wel weer 2 keer van FC Twente te winnen.

Het is wel de ideale tegenpartij om weer iets vanuit Eindhoven te laten horen. Voor FC Twente is het belangrijk om niet te verliezen en aansluiting te houden bij Ajax en ADO Den Haag.

Op de redactie denken we dat de volgende wedstrijd een grote trekpleister gaat worden: Heerenveen vs Telstar! Beide teams hebben een jonge ploeg met een paar ervaren speelsters die wellicht het verschil kunnen maken. We verwachten eigenlijk een doelpuntrijk duel waarbij Telstar 2 van de 3 laatste wedstrijden wist te winnen en daarin 8 keer wist te scoren.

Het bericht De voorbeschouwing van de 3e ronde Eredivisie veld verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *