Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Heerenveense Boys – ASC’62 topper in de 1e klasse B

duel-de-weideHeerenveense Boys speelt zaterdag thuis tegen ASC’62, beide clubs zijn nog ongeslagen, de winnaar gaat/blijft in de top drie staan. SC Stiens speelt thuis tegen Oranje Nassau II, de clubs kennen elkaar goed, benieuwd hoe dit afloopt.

Koploper Vitesse’63 (9 punten) speelt tegen ONS Sneek, Be Quick’28 II is nog zonder nederlaag, The Knickerbockers komt op bezoek. Onderin twee belangrijke wedstrijden, Hollandscheveld thuis tegen Be Quick Dokkum en De Weide in Hoogeveen tegen Annaparochie. Het programma:

12:00 Be Quick’28 VR 2 – The Knickerbockers
14:30 Hollandscheveld – Be Quick Dokkum
14:30 Vitesse’63 – ONS Sneek
15:00 De Weide – Annaparochie
15:00 SC Stiens – Oranje Nasssu VR 2
15:30 Heerenveense Boys – ASC’62

Het bericht Heerenveense Boys – ASC’62 topper in de 1e klasse B verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.