Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Topper tussen Reiger Boys en Klarenbeek

duel-reiger-boysZaterdag staat in de eerste klasse A de topper tussen Reiger Boys en Klarenbeek op het programma, de thuisclub heeft 9 punten uit drie wedstrijden, Klarenbeek heeft twee punten minder. Ook de nummer drie speelt een topwedstrijd tegen de nummer vier, Berkel ontvangt Odysseus’91. Smerdiek is nog ongeslagen en gaat naar FC Rijnvogels. De winnaar tussen IJFC en Wartburgia II klimt op de ranglijst en Unicum wil het eerste punt (of meer) pakken tegen DSS, in Harlem denken ze daar anders over. Het programma:

11:15 Barendrecht VR 2 – VV Rhoon
12:30 Reiger Boys – Klarenbeek
14:00 IJFC – Wartburgia VR 2
14:30 FC Rijnvogels – Smerdiek
15:00 Berkel – Odysseus’91
15:00 Unicum – DSS

Het bericht Topper tussen Reiger Boys en Klarenbeek verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *