Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Koploper VIOD op jacht naar 4e overwinning

actie-viod-oostkapelleHet lijkt op een sprookje bij VIOD, al negen punten, dat hadden ze in Friesland nooit verwacht maar het is toch echt zo. VIOD gaat op bezoek bij VV Heerenveen. RCL krijgt het lastig uit tegen Ter Leede VR 2 dat snakt naar de eerste punten. SSS heeft ook al 6 punten, zij ontvangen Sporting’70.

Een mooi duel gaat het worden tussen Be Quick’28 en Oranje Nassau, de winnaar gaan we terug zien rondom plaats twee. VV IJzendijke – SteDoCo is onvoorspelbaar, de winnaar heeft een mooie zaterdag. De Zwolse derby tussen Jong PEC Zwolle en HTC maakt de vierde speeldag compleet. Het programma:

12:30 Ter Leede VR 2 – RCL
14:30 VV Heerenveen – VIOD
14:30 SSS – Sporting’70

14:30 Be Quick’28 – Oranje Nassau
15:00 VV IJzendijke – SteDoCo
17:00 Jong PEC Zwolle – HTC

Het bericht Koploper VIOD op jacht naar 4e overwinning verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *