Telstar meidenvoetbaldagen komen er weer aan

telstar-jeugd

Drie dagen voetballen onder begeleiding van de trainers en speelsters van de Telstar vrouwen, wie wil dat nou niet? Inmiddels is de helft van de beschikbare plaatsen al vergeven. De inschrijvingen van de Telstar Vrouwen meidenvoetbaldagen gaan erg goed, schrijf je dus snel in voor deze leuke voetbaldagen! De dagen zijn van 9.30 tot 16.30 en inclusief lunch! Uiteraard krijgen alle deelnemers een officieel shirt van Telstar! Stuur snel een e-mail met je naam, de club waar je speelt, het team waarin je speelt en je kledingmaat naar info@dewitteleeuwinnen.nl

Het bericht Telstar meidenvoetbaldagen komen er weer aan verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!