Ter Leede – DTS Ede kraker in Sassenheim

actie-ter-leedeKoploper Ter Leede speelt thuis tegen DTS Ede, de winnaar blijft/gaat naar de eerste plaats. De tot nu toe meest scorende clubs tegen elkaar, kom kijken bij deze topper in Sassenheim. Jong Telstar staat knap op een derde plaats met 6 punten en gaat naar RKHVV. SC Woezik tegen Eldenia zijn altijd mooie wedstrijden, iedereen kijkt erna uit.

RVVH ontvangt Buitenveldert, beide hebben 3 punten, alleen de winnaar maakt sprongen op de ranglijst. Jong ADO Den Haag – Wartburgia, beide op 4 punten, beide willen in de top vijf blijven. Barendrecht – Saestum is een duel in de kelder van de ranglijst, welke club komt daaruit? Het programma:

13;15 RKHVV – Jong Telstar

14:00 RVVH – Buitenveldert

14:30 Barendrecht – Saestum

15:00 Ter Leede – DTS Ede

17:00 SC Woezik – Eldenia

17:00 Jong ADO Den Haag – Wartburgia

Het bericht Ter Leede – DTS Ede kraker in Sassenheim verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!