Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Ter Leede – DTS Ede kraker in Sassenheim

actie-ter-leedeKoploper Ter Leede speelt thuis tegen DTS Ede, de winnaar blijft/gaat naar de eerste plaats. De tot nu toe meest scorende clubs tegen elkaar, kom kijken bij deze topper in Sassenheim. Jong Telstar staat knap op een derde plaats met 6 punten en gaat naar RKHVV. SC Woezik tegen Eldenia zijn altijd mooie wedstrijden, iedereen kijkt erna uit.

RVVH ontvangt Buitenveldert, beide hebben 3 punten, alleen de winnaar maakt sprongen op de ranglijst. Jong ADO Den Haag – Wartburgia, beide op 4 punten, beide willen in de top vijf blijven. Barendrecht – Saestum is een duel in de kelder van de ranglijst, welke club komt daaruit? Het programma:

13;15 RKHVV – Jong Telstar

14:00 RVVH – Buitenveldert

14:30 Barendrecht – Saestum

15:00 Ter Leede – DTS Ede

17:00 SC Woezik – Eldenia

17:00 Jong ADO Den Haag – Wartburgia

Het bericht Ter Leede – DTS Ede kraker in Sassenheim verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *