Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Bestel nu kaarten voor FC Twente – Sparta Praag

zo-mooi

De thuiswedstrijd van FC Twente Vrouwen tegen Sparta Praag in de Round of 32 van de UEFA Women’s Champions League wordt in De Grolsch Veste gespeeld. Datum van de eerste ontmoeting is  woensdag 5 oktober om 19.00 uur. De kaartverkoop voor de wedstrijd is van start gegaan. De uitwedstrijd wordt gespeeld op woensdag 12 oktober om 18.00 uur in de Generali Arena in Praag.

Aanvoerder Maud Roetgering: “Als nieuwe aanvoerder van het team kan ik niet anders dan trots zijn. Nieuwe speelsters en een nieuwe staf, het is toch maar weer gelukt.

Als winnaar van het kwalificatietoernooi hebben we met spanning gekeken wie er uit de koker kwam bij de loting. Het is Sparta Praag geworden. Nu kijken we met zijn allen uit naar de thuiswedstrijd. Op woensdag 5 oktober om 19.00 uur in De Grolsch Veste moet het weer gebeuren. Vorig seizoen was het in de thuiswedstrijden tegen FC Bayern München én FC Barcelona voor ons genieten geblazen. Wat hebben wij een steun gehad aan de supporters! Natuurlijk hopen we dat we ook nu weer mogen rekenen op deze geweldige support.”

Kaartverkoop

Speciaal voor groepen zoals teams, meiden en jongens, mannen en vrouwen is er vanaf 10 personen tot en met zondag  25 september een groepstarief van €3,50 per persoon. Vanaf 26 september kosten de kaarten €5,00 per persoon. Niet met 10 personen? Tot en met 25 september kost een kaart €5,- per persoon, vanaf 26 september €7,50.

De kaarten zijn verkrijgbaar via online ticketing (https://kaartverkoop.fctwente.nl) en aan de balie van Service & Ticketing in de Fanstore. Op www.fctwente.nl/uwcl alle informatie over FC Twente Vrouwen in de UEFA Women’s Champions League.

Het bericht Bestel nu kaarten voor FC Twente – Sparta Praag verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.