Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Oranje oefent in Tilburg tegen Engeland

ons oranjeAan de voorbereiding van het Nederlands vrouwenelftal op WEURO 2017 is weer een wedstrijd toegevoegd.

De ploeg van bondscoach Arjan van der Laan speelt op dinsdag 29 november een oefeninterland tegen Engeland. Het duel wordt gespeeld in het Koning Willem II Stadion in Tilburg en begint om 19.00 uur. Tilburg is tevens één van de speelsteden voor het EK dat in de zomer van 2017 in Nederland plaatsvindt.

Tickets voor de wedstrijd tegen Engeland zijn per direct verkrijgbaar via onsoranje.nl en bij de receptie van Willem II in Tilburg.


‘The Lionesses’ plaatsten zich onlangs voor WEURO 2017 door als groepswinnaar te eindigen in poule 7. De laatste keer dat de Oranjevrouwen tegenover Engeland stonden was op 9 maart 2015. Tijdens de Cyprus Cup eindigde het duel in een 1-1 gelijkspel, het doelpunt aan Nederlandse zijde werd gemaakt door Vivianne Miedema.

Kaarten Nederland – Engeland per direct te koop

De prijs voor losse kaarten is €10,-. Houders van een OnsOranje ClubCard krijgen 10 procent korting en groepen vanaf tien personen krijgen korting en betalen per persoon € 6,-. Kaarten zijn te koop via OnsOranje.nl. Daarnaast zijn losse kaarten verkrijgbaar (tijdens kantooruren) bij de receptie van Willem II.

Het bericht Oranje oefent in Tilburg tegen Engeland verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.