Kick-off EK vrouwenvoetbal in Doetinchem

“Doetinchem is bijzonder sport-minded. Zowel de gemeente als alle sportverengingen, als De Graafschap, die werken goed samen. Als je dan zo’n groot evenement naar de stad kan halen, dat is goed voor de stad, goed voor de sport en goed voor de economie”, zegt wethouder Lambregts. In Stadion de Vijverberg zullen vijf wedstrijden gespeeld worden tijdens het EK Vrouwenvoetbal.

Wethouder Ingrid Lambregts hield vrijdagmiddag op het Marktplein in Doetinchem samen met straatvoetbalster Roxanne Hehakaija officieel de kick-off van het EK Vrouwenvoetbal. Komende zomer spelen de Oranjeleeuwinnen onder andere op de Vijverberg in Doetinchem.

Het bericht Kick-off EK vrouwenvoetbal in Doetinchem verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!