Berkum wint weer, ACV 12 punten uit 4 wedstrijden

berkum-bovenaan

VV Berkum gaat in de tweede klasse C met 12 punten uit vier wedstrijden verrassend aan de leiding. Genemuiden werd met 2-3 verslagen. AZSV is opgeklommen naar de tweede plaats, het won voor de derde keer op rij, nu van FC Wolvega met 3-0. Olde Veste’54 haalde uit bij HZVV (0-5) en SV Nieuwleusen, SVZW en Juliana’32 wonnen voor het eerst, zie hier de stand.

In de tweede klasse D is de gestaakte wedstrijd eerder dit seizoen tussen VV Winsum en Drenthina niet in de stand opgenomen. ACV uit Assen gaat aan de leiding, het won met 1-3 van VIOD VR 2. St Eenrum/Kloosterburen won met liefst 6-0 van Achilles 1894, Groen Geel uit Groningen blijft ongeslagen, 0-2 tegen Asser Boys en TKB Vr 2 won met 3-5 van Bergum zodat deze stand na vier wedstrijden eruit is gekomen.

Het bericht Berkum wint weer, ACV 12 punten uit 4 wedstrijden verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!