Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Berkum wint weer, ACV 12 punten uit 4 wedstrijden

berkum-bovenaan

VV Berkum gaat in de tweede klasse C met 12 punten uit vier wedstrijden verrassend aan de leiding. Genemuiden werd met 2-3 verslagen. AZSV is opgeklommen naar de tweede plaats, het won voor de derde keer op rij, nu van FC Wolvega met 3-0. Olde Veste’54 haalde uit bij HZVV (0-5) en SV Nieuwleusen, SVZW en Juliana’32 wonnen voor het eerst, zie hier de stand.

In de tweede klasse D is de gestaakte wedstrijd eerder dit seizoen tussen VV Winsum en Drenthina niet in de stand opgenomen. ACV uit Assen gaat aan de leiding, het won met 1-3 van VIOD VR 2. St Eenrum/Kloosterburen won met liefst 6-0 van Achilles 1894, Groen Geel uit Groningen blijft ongeslagen, 0-2 tegen Asser Boys en TKB Vr 2 won met 3-5 van Bergum zodat deze stand na vier wedstrijden eruit is gekomen.

Het bericht Berkum wint weer, ACV 12 punten uit 4 wedstrijden verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *