Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Bianca van der Meer naar drie doelpunten

bianca-van-der-meer-rclTwee speelsters staan bovenaan met vijf doelpunten, Shirley Nederpel van RCL stond daar al, Vanity Barendse van SteDoCo komt daarbij. Zij scoorde vijf van de zes doelpunten die haar club wist te scoren. Twee speelsters volgen met vier doelpunten, de wederom scorende Thea de Blaey van VV IJzendijke liet opnieuw van zich horen.

Maud Asbroek van Jong PEC Zwolle gaat naar drie treffers, de twee keer scorende Bianca van der Meer (foto) van RCL staat nu ook op drie doelpunten. De zeven doelpunten die vielen bij Jong PEC Zwolle – HTC werden gescoord door zeven verschillende speelsters. Bekijk hier de stand.

Het bericht Bianca van der Meer naar drie doelpunten verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *