Bianca van der Meer naar drie doelpunten

bianca-van-der-meer-rclTwee speelsters staan bovenaan met vijf doelpunten, Shirley Nederpel van RCL stond daar al, Vanity Barendse van SteDoCo komt daarbij. Zij scoorde vijf van de zes doelpunten die haar club wist te scoren. Twee speelsters volgen met vier doelpunten, de wederom scorende Thea de Blaey van VV IJzendijke liet opnieuw van zich horen.

Maud Asbroek van Jong PEC Zwolle gaat naar drie treffers, de twee keer scorende Bianca van der Meer (foto) van RCL staat nu ook op drie doelpunten. De zeven doelpunten die vielen bij Jong PEC Zwolle – HTC werden gescoord door zeven verschillende speelsters. Bekijk hier de stand.

Het bericht Bianca van der Meer naar drie doelpunten verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!