Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Gewonden in Hoofddorp, HRC’14 nieuwe koploper

ambulance1Zondag werd de wedstrijd tussen SV Overbos en Buitenveldert VR 3 in Hoofddorp gestaakt (0-1) na een harde botsing tussen twee speelsters, van beide clubs werden ze naar het ziekenhuis gebracht. De Blokkers gaat maar door met winnen, nu met 5-2 van Kadoelen. Fortuna Vr 2 won met 3-0 van SV Hillegom, Medemblik won met 3-1 van SJC en De Meern pakte het eerste punt, 1-1 tegen ’t Goy, zie hier de stand.

logo-hrc-goedIn de tweede klasse F gaat HRC’14 aan de leiding, het won de topper tegen DUNO met 2-1. Bernardus was blij met de eerste overwinning, 3-2 tegen Baardwijk. SEP en SC ’t Zand VR 2 trakteerde het publiek op elf doelpunten: 7-4. Viola heeft nog de 100% score, zie hier. Antibarbari en OJC wonnen ook, beide klimmen in de stand.

Het bericht Gewonden in Hoofddorp, HRC’14 nieuwe koploper verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *