Gewonden in Hoofddorp, HRC’14 nieuwe koploper

ambulance1Zondag werd de wedstrijd tussen SV Overbos en Buitenveldert VR 3 in Hoofddorp gestaakt (0-1) na een harde botsing tussen twee speelsters, van beide clubs werden ze naar het ziekenhuis gebracht. De Blokkers gaat maar door met winnen, nu met 5-2 van Kadoelen. Fortuna Vr 2 won met 3-0 van SV Hillegom, Medemblik won met 3-1 van SJC en De Meern pakte het eerste punt, 1-1 tegen ’t Goy, zie hier de stand.

logo-hrc-goedIn de tweede klasse F gaat HRC’14 aan de leiding, het won de topper tegen DUNO met 2-1. Bernardus was blij met de eerste overwinning, 3-2 tegen Baardwijk. SEP en SC ’t Zand VR 2 trakteerde het publiek op elf doelpunten: 7-4. Viola heeft nog de 100% score, zie hier. Antibarbari en OJC wonnen ook, beide klimmen in de stand.

Het bericht Gewonden in Hoofddorp, HRC’14 nieuwe koploper verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!