Nuenen VR 2 ongeslagen, FC Gelre VR 2 goed bezig

logo nuenen1In de tweede klasse G won Nijnsel voor de vierde keer op rij in een doelpuntenfeest, FC Cranendonck werd met 6-4 verslagen. De beide achtervolgers wonnen ook, Rood Wit’62 met 1-0 van OJC II en HVCH met liefst 7-1 van Beerse Boys. RKSV Nuenen VR 2 blijft ongeslagen, gisteren won het met 2-0 van FC Eindhoven VR 2. Bekijk hier de stand.

gelre logoIn de tweede klasse H vielen in de zes wedstrijden totaal 39 doelpunten, een record. De nieuwe koploper is FC Trias dat met 7-4 won van SDOUC. Teisterbanders staat laag in de stand, het verloor van DAW met 4-5. Longa’30 klopte Tubantia met 6-1 en kent een droomstart. Ook FC Gelre VR 2 is sterk bezig en nog ongeslagen. DVC’26 en Varsseveld zijn samen met FC Trias de koplopers met nu 9 punten, zie hier.

Het bericht Nuenen VR 2 ongeslagen, FC Gelre VR 2 goed bezig verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!