Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Nuenen VR 2 ongeslagen, FC Gelre VR 2 goed bezig

logo nuenen1In de tweede klasse G won Nijnsel voor de vierde keer op rij in een doelpuntenfeest, FC Cranendonck werd met 6-4 verslagen. De beide achtervolgers wonnen ook, Rood Wit’62 met 1-0 van OJC II en HVCH met liefst 7-1 van Beerse Boys. RKSV Nuenen VR 2 blijft ongeslagen, gisteren won het met 2-0 van FC Eindhoven VR 2. Bekijk hier de stand.

gelre logoIn de tweede klasse H vielen in de zes wedstrijden totaal 39 doelpunten, een record. De nieuwe koploper is FC Trias dat met 7-4 won van SDOUC. Teisterbanders staat laag in de stand, het verloor van DAW met 4-5. Longa’30 klopte Tubantia met 6-1 en kent een droomstart. Ook FC Gelre VR 2 is sterk bezig en nog ongeslagen. DVC’26 en Varsseveld zijn samen met FC Trias de koplopers met nu 9 punten, zie hier.

Het bericht Nuenen VR 2 ongeslagen, FC Gelre VR 2 goed bezig verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *