Wartburgia VR 3 koploper, Oostkapelle sterk

oostkapelle-juicht

In de tweede klasse A staat Wartburgia VR 3 alleen op kop met 12 punten uit vier wedstrijden. Saestum VR 2 verloor de topper tegen SC ’t Gooi met 3-2. De derby van Ede tussen DTS Ede VR 2 en Blauw Geel’55 werd 2-2, ARC won voor de derde keer op rij, zie hier de stand.

In de tweede klasse B gaat Oostkapelle met 10 punten aan de leiding. Stap voor stap de weg omhoog, Oostkapelle is goed bezig. RKAVV is nog ongeslagen, 0-0 tegen LYRA en volgende week komt Oostkapelle op bezoek. Debutant Sportclub Monster heeft al 7 punten, Quick Boys won voor het eerst, 1-5 bij Barendrecht VR 3. DSVP valt wat tegen met slechts 1 punt, bekijk hier de stand.

Het bericht Wartburgia VR 3 koploper, Oostkapelle sterk verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!