Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Wartburgia VR 3 koploper, Oostkapelle sterk

oostkapelle-juicht

In de tweede klasse A staat Wartburgia VR 3 alleen op kop met 12 punten uit vier wedstrijden. Saestum VR 2 verloor de topper tegen SC ’t Gooi met 3-2. De derby van Ede tussen DTS Ede VR 2 en Blauw Geel’55 werd 2-2, ARC won voor de derde keer op rij, zie hier de stand.

In de tweede klasse B gaat Oostkapelle met 10 punten aan de leiding. Stap voor stap de weg omhoog, Oostkapelle is goed bezig. RKAVV is nog ongeslagen, 0-0 tegen LYRA en volgende week komt Oostkapelle op bezoek. Debutant Sportclub Monster heeft al 7 punten, Quick Boys won voor het eerst, 1-5 bij Barendrecht VR 3. DSVP valt wat tegen met slechts 1 punt, bekijk hier de stand.

Het bericht Wartburgia VR 3 koploper, Oostkapelle sterk verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.