Weinig veranderingen topscorers topklasse

chelly-btvZaterdag vielen er vijftien doelpunten in de topklasse, precies de helft dan de week daarvoor. Drie speelsters staan op vier doelpunten, Cynthia Hartendorf stond dar al, Anna Knol van Jong Telstar maakte er twee en komt ook op vier doelpunten te staan en de opnieuw scorende Kim Zethof van Ter Leede. Speelsters die al in de lijst stonden wisten wederom te scoren zoals Cherise Schelts, Suus Daniëls, Chelly Drost (foto), en Marianne van der Schoor.

Nieuw in de lijst zijn Robin Beemsterboer, Lizzy Bermudez, Jolina Amani, Melanie van Walstijn, Larissa Boelders en Ismay van der Mark lieten SC Woezik juichen en Lindsey Keizerweerd liet Jong ADO Den Haag juichen. Bekijk hier de stand.

Het bericht Weinig veranderingen topscorers topklasse verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!