Blauw Geel’55 op de foto

blauw-geel-foto

Bovenste rij: Marloes Crye (verzorgster) Marcel Scholten (assistent trainer) Toin vd Wiel (grensrechter) Aniek Haitsma, Shannon Janssen, Marjolein Ruitenbeek, Mariet Korteweg, Jolien Warnar, Maureen v Iwaarden, Mirjam Suijker, Annemarie v Hunnik (leidster) Han Toussaint

Onderste rij: Kimberley Kraak, Patricia de Vrij, Lisanne Hardeman, Eva v Veldhuisen, Anniek vd Putte, Sanderina Kuipers, Wendy Driessen, Michelle van Steekelenburg. Op de foto ontbreekt: Esther van Hunnik.

Het bericht Blauw Geel’55 op de foto verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!