Vicky te Kamp (De Weide) scoort drie keer

vicky-de-weideVV De Weide won zaterdag met 5-0 van Annaparochie, Vicky te Kamp (foto) was op dreef met drie gescoorde doelpunten. Ook Michelle Okken van De Weide liet van zich horen door twee keer te scoren.

Meerdere speelsters waren goed voor twee doelpunten, Daisy Andringa van ONS Sneek, Iris Pinkster van SC Stiens, Kim Poepjes liet Heerenveense Boys juichen en Amy in ‘t Veld maakte er ook twee, zij komt uit voor Oranje Nassau VR 2.

Er vielen 31 doelpunten, zie hier het tussenklassement.

Het bericht Vicky te Kamp (De Weide) scoort drie keer verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!