Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Marloes Hulshof verdubbeld haar produktie

hulshof-beterMarloes Hulshof (foto) van VV Rigtersbleek stond op vier doelpunten, zondag scoorde ze er vier en verdubbeld haar score naar acht doelpunten. Jennifer Neef scoorde ook en staat op de tweede plaats met zes doelpunten.

Meerdere speelsters waren goed voor twee doelpunten, namens Witkampers waren dat Daphne Schilderinck, Monique Bartelds en Carmen Wijnbergen, Sanne Voorst en Cherelle de Wit voor VV Hoogland, Voor WVC trof Kelly van der Tang twee keer raak en Kelsey van der Laan van Rigtersbleek.

De 35 doelpunten van zondag zijn weer verwerkt, zie hier de lijst.

Het bericht Marloes Hulshof verdubbeld haar produktie verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *