Marloes Hulshof verdubbeld haar produktie

hulshof-beterMarloes Hulshof (foto) van VV Rigtersbleek stond op vier doelpunten, zondag scoorde ze er vier en verdubbeld haar score naar acht doelpunten. Jennifer Neef scoorde ook en staat op de tweede plaats met zes doelpunten.

Meerdere speelsters waren goed voor twee doelpunten, namens Witkampers waren dat Daphne Schilderinck, Monique Bartelds en Carmen Wijnbergen, Sanne Voorst en Cherelle de Wit voor VV Hoogland, Voor WVC trof Kelly van der Tang twee keer raak en Kelsey van der Laan van Rigtersbleek.

De 35 doelpunten van zondag zijn weer verwerkt, zie hier de lijst.

Het bericht Marloes Hulshof verdubbeld haar produktie verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!