Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Topper Vitesse’63 thuis tegen SC Stiens

teletekst

Aan de sportlaan in Koekange zaterdag de kraker tussen Vitesse’63 en SC Stiens. De thuisclub heeft 12 punten, de club uit Friesland twee minder. Een mooie wedstrijd daar maar dat geldt ook voor de Friese derby tussen ONS Sneek en Heerenveense Boys, laatstgenoemde heeft al 10 punten. Het nog ongeslagen Be Quick’28 VR 2 gaat nar het tweede elftal van Oranje Nassau. Onderin de hoogste tijd voor Be Quick Dokkum om de mouwen op te stropen en de eerste overwinning binnenhalen, maar tegenstander The Knickerbockers zal niet willen meewerken. Het programma:

12:30 Oranje Nassau VR 2 – Be Quick’28 VR 2
14:30 Vitesse’63 – SC Stiens
15:00 Annaparochie – ASC’62
15:00 Be Quick Dokkum – The Knickerbockers
15:00 ONS Sneek – Heerenveense Boys
15:00 De Weide – Hollandscheveld

Het bericht Topper Vitesse’63 thuis tegen SC Stiens verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.